Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Köpinformation
Vårt åtagande till Privacy

Din integritet är viktig för us.To bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande som förklarar vår information på Internet och de val du kan göra om hur din information samlas in och used.To göra våra sekretessmetoder lätt att hitta och förstå, vi ger en länk till sekretesspolicyn höjdpunkterna på vår hemsida, på botten av alla sidor i beställningsprocessen, och genom onlinehjälpavsnitt som är kopplad till varje sida av vår site.We förbehåller oss rätten att ändra denna policy vid behov. En reviderad policy kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida med ett effektivt date.Subscribed medlemmar kommer att skickas ett meddelande att granska den nya sekretesspolicy när det blir tillgängliga.Detta sekretesspolicy gäller all information som vår webbplats har för närvarande om dig och ditt konto.

Vilken information samlar vi in?

De typer av personuppgifter som vi samlar in från dig kommer att bero på omständigheterna för insamling och på vilken typ av tjänst du begär från us.For exempel, när du vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla information såsom namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information som är relevant för ditt köp.

Som vi är skyldiga enligt lag att få ditt samtycke till insamling av "känslig information", kommer vi att anta att du har gett sitt samtycke till att samla in all information som du har lämnat till oss för användning i enlighet med denna policy, såvida du inte berätta annars.

Hur vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår hemsida, när du handskas med oss ​​via vår hemsida, eller när du har kontakt med oss ​​i person.We kommer inte in någon personlig information utan din consent.We anser att ditt medgivande beviljas när du fylla i fälten som krävs för att underlätta en transaktion via denna webbplats.

The Way We använda information:

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en för att slutföra den ordningen, vilket inkluderar att skicka dig orderbekräftelser, sjöfart meddelanden, och kontakta dig om vi har några frågor om dina order.We delar inte denna information med utomstående parter eller enskilda utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den order.We använda de uppgifter du lämnar om någon annan när en beställning bara att leverera produkten och bekräfta leverans.

Vi erbjuder gift-köp så du kan personifiera en produkt som du beställer en annan person.Information du lämnar till oss att skapa en gåva används endast för detta ändamål, och det är bara ut till den person som tar emot gåvan.

Vi använder retur e-postadresser för att svara på e-post som vi receive.Such adresser används inte för något annat ändamål och får inte delas med utomstående parties.We använder minimal identifierande information för kunden vittnesmål vi receive.This innehåller förnamn, stad och stat .När vi väljer en rekommendation som ska delas, kontaktar vi kunden först uttryckligt tillstånd att skicka kommentarer och identifiera information.You kommer alltid att ha möjlighet att välja att behålla din rekommendation private.We uppskattar din feedback.

Du kan registrera med vår hemsida om du vill få regelbundna kuponger samt uppdateringar om våra nya produkter och services.Information du skickar på vår webbplats kommer inte att användas för detta ändamål om du fyller i registreringsformuläret, eller välja att få denna information under kassan process.You kan välja bort nyhetsbrev och kampanjer när som helst via länken i e-post eller genom att logga in på ditt account.Please kan ta upp till 10 dagar för din information tas bort.

Vi använder icke-identifierande och samlade information för att bättre utforma vår webbplats och dela med advertisers.For exempel kan vi säga en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde i vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som skulle kunna användas för att identifiera de individer.

Vi kan kontakta dig via mail för att förse dig med information om nya produkter och tjänster eller kommande events.If du inte vill ta emot sådana utskick, kontakta oss gärna genom att skriva till oss på adressen nedan.

Vi kommer att dela information som krävs för att de nödvändiga statliga brottsbekämpande myndigheter i samband med en utredning som krävs enligt law.When tillåtet, kommer vi att informera er om att vi tillhandahåller denna information.

Slutligen, vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på ett sätt som saknar samband med de som beskrivs ovan utan att meddela dig om vår avsikt i förväg, och även ger dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana obesläktade användningsområden.

Säkra system

Vår online e-tail miljö vaktas av den högsta standarden av datakryptering och korrekt identifiering teknik som finns för att säkerställa att din shoppingupplevelse är säker, enkel och secure.We garantera att när du kommunicerar med oss, din personliga information, inklusive ditt namn , leveransadress, e-postadress, betalningsposter kommer att hållas privat och säker.

Säkra processer

I vår butik, vi respekterar och kommer kontinuerligt att skydda din rätt att privacy.Upon placera din beställning online, din personliga information kommer att överföras via en säker anslutning och krypterade att endast läsas av vår privata server.Subsequently, för att skydda dig, bara innan överföringen av dina personuppgifter, kommer din webbläsare att göra en bekräftad identifiering att kommunikationen görs enbart vår store.Upon receiption, kommer dina uppgifter inte att vara tillgänglig för någon annan på nätet och hålls i ett privilegierat protection.Customer information endast lagts till i databasen på önskemål från de individer.

Vårt engagemang för barns integritet:

Att skydda integriteten för de mycket unga är särskilt important.For den anledningen, och att följa FTC, vi aldrig samla in eller uppdatera information på vår webbplats från individer som vi vet är vid eller under 13 år och ingen del av vår webbplats är strukturerad att locka personer under 13.All våra tävlingar och kampanjer är endast tillgängliga för personer 18 och över.

Om du misstänker att en minderårig familjemedlem, eller en minderårig person är du ansvarig för, har registrerats eller gjort ett köp på vår hemsida, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart Vi förbehåller oss rätten att avbryta eller återkalla vilken ordning vi vet eller misstänkt placerades av en minderårig person.We förbehåller sig rätten att kräva legitimation för att bevisa att en order är från en person över 18 år.

För att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.

Önskar att du har en trevlig shopping dag här!

Copyright © 2020 www.gympazz-skor.se. Powered by Den billig Skor
Du har IP-adress: 18.210.24.208     Den billig , Skor Adidas , nikeairmax , Van män , Asics Gel-Lyte , Reebok dam , nyckel Grey