Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur
Vi brukar använda leveransmetoder som EMS, DHL och så vidare för att skicka dina order och spårningsnummer finns tillgängliga så snart order levereras, och du kan få dina beställningar i 7 till 10 dagar i allmänhet speaking.Please se till att din sändnings att tilltala är correct.So du kan ta emot paketet directly.For tull klart, vi har många metoder och erfarenheter, så ditt paket är alltid, och 99% av beställningarna är säkra för delivery.Do inte oroa dig, om ditt paket sögs av anpassningsbar, vi kommer att åter skickar ditt paket eller betala tillbaka pengarna till dig.

Din beställning kan spåras på uttrycklig webbplats när du får spårningen numrerar.

Om Exchange

Byten accepteras endast om vi begäras inom 1 veckor efter mottagandet av order som inte har slitits, ändrats eller tvättas, och med alla taggar attached.Please skicka ett mail för att informera oss först, ska vi ge dig rätt adress att ta emot orders.Products utbyte måste innehålla originalkartongen i dess ursprungliga condition.Damages eller utelämnandet av denna ruta från din utbyte kan resultera i en avgift.

Om Return

Om du är missnöjd med det mottagna objektet, kan du returnera dem.

1.No avkastning på begagnade items.Items ska vara oanvänd och i originalförpackning för refund.Original box inte får den vanställs eller ändras på något sätt.

2.Return frakt är kundens ansvar.

3.You måste kontakta oss på 14 dagar efter att du fått din beställning om du vill återvända.Vi accepterar inte någon återvänder för ett beslut som har tagits emot i mer än två veckor.

4.We endast tillåta en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av us.For andra personliga skäl, kommer vi att dra av den initiala handtaget kostnad när vi gör återbetalningen.

5.If den återvändande paketet inte innehåller alla tillbehör och delar den levereras med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell återbetalning.

Eventuella frågor, kom ihåg att maila oss!

Copyright © 2020 www.gympazz-skor.se. Powered by Den billig Skor
Du har IP-adress: 18.210.24.208     Den billig , Skor Adidas , nikeairmax , Van män , Asics Gel-Lyte , Reebok dam , nyckel Grey